Hírek

2018-08-12

Második a magyar válogatott

Szenzációs eredményt értek el a magyar csapat tagjai, köztük Horváth Balázs, aki a Nemzetek Díjában Zordont lovagolta. Az 5 csillagos CSIO csapatversenyében 8 csapat közül a két forduló után az előkelő második helyen végzett válogatottunk. 

 

Balázs és Zordon a csapat befejező párosaként egy remek hibátlannal és egy 1 verőhibás pályával járultak hozzá ehhez a nagyszerű eredményhez.

 

A válogatott további tagjai:

 

Krucsó Szabolcs - Chacco Blue II - 0/4 hp

ifj. Szabó Gábor - Timpex Bölcsész - 4/0 hp

ifj. Kövy András - Heuréka - 8/9 hp

 

Köszönet a képekért: lovasfoto.hu

2018-08-11

Horváth Balázs és PM Chaccera a legjobb magyar páros az MLSZ versenyszámában

A szombati versenynap is hozott eredményt ménesünk számára!

 

Horváth Balázs és PM Chaccera a 140 cm-re kiírt fokozatos nehézségű versenyszámban a maximális 65 pontot gyűjtve a negyedik helyen végeztek, legjobb magyar párosként a mezőnyben.

2018-08-10

Ma sikerült!!!

A budapesti CSIO második napján PM Quinterának és Horváth Balázsnak sikerült az, ami tegnap egy hajszálon múlt! Ma nem tudta őket senki megelőzni, így az ötvenfős mezőny legjobb párosaként ma nekik szólt a Magyar Himnusz.

A fiatal lovak versenyszámának győztes párosa még egy Paul Schockemöhle által felajánlott különdíjat is kapott.

2018-08-10

Egy nap két győzelem!

A pénteki nap utolsó versenyszámában, a 140 cm-es vadászugratásban Horváth Balázs és PM Chaccera egy fergetges gyors lovaglással megszerezték az elsőséget, így Balázs már két győzelmet tudhat magáénak a CSIO-n.

 

Ménesünk hölgy lovasa is eredményesen szerepelt sajàt tenyésztésű kancájával, Susy de Malais-val. Sokáig vezették a versenyszámot, végül a 8. helyen zártak.

2018-08-09

CSIO5* Budapest - Fiatal lovak versenyszáma

Horváth Balázs a 7 éves pej kanca, PM Quintera nyergében második helyett szerzett a ma kezdődött CSIO5* verseny első versenyszámában, ahol ötvenkét 6-7 éves ló versengett a győzelemért 125-130 cm-en.